Ada Condeescu

  • Photo Credit: The Storialist
  • Categorie: Trends
  • Etichete: Ada Condeescu


Ada Condeescu transformata in diva italianade hairstylist-ul Adrian Perjovschi

Ada Condeescu, actrita care a castigat Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin alaturi de echipa filmului “Eu cand vreau sa fluier, fluier” si premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de la Sarajevo cu rolul din “Loverboy”, a acceptat propunerea hairstylist-ului Adrian Perjovschi de a fi transformata intr-o diva italiana a anilor ’60.

Tema a fost inspirata din urmatorul film in care Ada Condeescu va interpreta rolul principal, “Dincolo de calea ferata”, in regia lui Catalin Mitulescu, care va avea premiera pe 22 aprilie.

 ”Pentru sedinta foto am pornit in primul rand de la personajul meu din film, Monica. Ea este frumoasa din cartier a carui iubit pleaca in Italia sa lucreze, in timp ce ea ramane aici, visand la acea tara straina, la limba italiana, la muzica de acolo, la orasele italienesti. Transformarea de la Jovsky Studio este intr-un fel mai mult transformarea Monicai, felul in care ea se visa, in care isi imagina ca poate arata intr-o alta lume, imaginea clasica a divei italiene cu rochie rosie mulata, parul desfacut si stralucitor, machiaj care sa-i faca ochii si mai negri, si mai frumosi”, spune Ada Condeescu.

“Look-ul Adei Condeescu din aceasta Transformare radicala este in acord cu trendul acestui an, cand constatam o intoarcere catre stilul retro. De altfel, imaginea de diva, senzuala, voluptoasa, o frumusete autentic italiana este ceva ce nu se va demoda niciodata”, spune hair stylistul Adrian Perjovschi.

Make-up artist Cristina Barsan explica rolul machiajului in completarea imaginii de diva italiana: “Am ales un machiaj inspirat din stilul anilor ’60, un machiaj in stil italian, unde accentul cade pe ochi, acestia fiind foarte bine conturati cu creion dermatograf si multe gene false. Linia ochiului este subliniata de eyeliner, făcând astfel ca femeile care poarta acest machiaj, sa fie adevarate cuceritoare. Ada are niște buze mari, senzuale, pe care le-am colorat intr-o nuanta nude, făcand astfel ca look-ul de diva sa fie complet”, spune make-up artistul despre machiajul care a completat tinuta de la Murmur.  

Toate fotografiile realizate de The Storyalist pot fi vazute aici:  https://www.facebook.com/JovskyStudio?fref=ts.

Vezi si altele

PORTOFOLIO

Change is Fame – model #4

Hair trends

Rusia

Hair trends

2017 Winter Trends – Style 3

Hair trends

Italia – Baiat

Hair trends