Adela Popescu

  • Photo Credit: The Storialist
  • Categorie: Transformari Radicale
  • Etichete: Adela Popescu

     

  • Miercuri, 21 septembrie, in emisiunea “Vorbeste lumea”,

 

Adela Popescu a fost transformata in Gwen Stefani

Adela Popescu a fost transformata in Gwen Stefani de hairstylist-ul Adrian Perjovschi in cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”, astfel ca prezentatoarea emisiunii “Vorbeste lumea” a inceput editia de astazi aratand asemeni uneia dintre artistele ei favorite.

“Gwen Stefani este una dintre artistele mele preferate, iar piesa “Cool” imi place la nebunie. Ma identific si cu stilul ei vestimentar, ea intotdeauna a fost mai baietoasa, insa si-a punctat aparitiile cu accente glam. Imi amintesc ca atunci cand aveam parul blond mi se si spunea ca seman cu ea”, povesteste Adela Popescu despre personajul pe care i l-a propus cu inspiratie Adrian Perjovschi.

Adela Popescu a avut de-a lungul timpului nenumarate schimbari de look, cele mai multe dintre ele purtand semnatura hairstylist-ului Adrian Perjovschi, iar proiectul “Transformari radicale” i-a atras atentia inca de la debutul sau: “Am urmarit proiectul “Transformari radicale” si mi-am dorit si eu sa fiu parte din el, este uneori nevoie sa te reinventezi. Cu Adi am lucrat foarte bine in ultimii ani si am incredere de fiecare data in el. Din mana lui am iesit blonda, roscata, satena, si chiar atunci cand de la blond am trecut la rosu, una dintre cele mai curajoase schimbari de look ale mele, tot el a fost maestrul”, isi aminteste actrita.

Adrian Perjovschi este un fan al provocarilor, iar Adela Popescu a avut intotdeauna increderea si bucuria de a-si lasa parul pe mana lui: “Ii multumesc ca a avut incredere in mine si s-a lasat pe mana mea de-a lungul anilor, fie ca i-am facut breton sau i-am schimbat radical culoarea parului. Adela are un stil foarte cool si trasaturile ei aduc foarte bine cu cele ale artistei Gwen Stefani. Pe Adela o stiu de foarte mult timp, am lucrat foarte bine impreuna, ea este cool, poate si stie sa poarte orice, astfel putand fi transformata in orice personaj. Chiar daca Adela nu este in totalitate blonda asemeni lui Gwen, eu, impreuna cu Sorin Papacioc si colega noastra, make-up artist-ul Simina Bradeanu, am vrut sa scoatem in evidenta coafura si make-up-ul”.

Toate fotografiile realizate de The Storyalist pot fi vazute pe pagina de Facebook Jovsky Studio.

Vezi si altele

PORTOFOLIO

Amna

Transformari radicale

Anda Adam

Transformari radicale

Sore

Transformari radicale

Corina Caragea

Transformari radicale