Adelina Pestritu 2

  • Photo Credit: The Storialist
  • Categorie: Trends
  • Etichete: Adelina Pestritu

 

Spectaculoasa ”Transformare radicala”!

Adelina Pestritu a fost transformata in negresa de hairstylist-ul Adrian Perjovschi

 
Adelina Pestritu a acceptat o schimbare totala de look in cadrul proiectului propusa de hairstylistul Adrian Perjovschi, ceea ce a implicat nu numai coafura si machiajul, ci si culoarea pielii, iar rezultatul a fost unul de-a dreptul uluitor: in doar cinci ore, Adelina Pestritu a devenit o adevarata regina a frumusetii africane!

”Imi plac oamenii de culoare si imi plac schimbarile radicale! A fost o provocare indrazneata pentru mine!”, spune Adelina Pestritu. ”De fapt, fiecare propunere venita din parte lui Adrian Perjovschi si a Cristinei Barsan, mi se pare o provocare. Am acceptat pe loc propunerea inedita, mai ales ca am toata increderea in echipa cu care lucrez de fiecare data cu placere. Iar rezultatul a fost cel pe care l-am asteptat. Am fost incantata de faptul ca, desi sunt alba, voi deveni in cateva ore negresa 100%!”, a mai spus vedeta.

“Lucrurile frumoase se nasc adesea din combinatie de pasiune si indrazneala. Sunt foarte incantat de rezultat, pentru ca am reusit sa realizez un look foarte cool pentru tema aceasta”, spune Adrian Perjovschi, dezvaluind totodata secretele coafurii impresionante a Adelinei – ”o constructie de par cu adaosuri si bureti, insa am facut in asa fel incat sa nu se observe nimic”.

Cristina Barsan, make-up artist, marturiseste si ea ca “a fost cea mai radicala și complexa transformare de pana acum! Machiajul a durat aproximativ 3 ore, în care am folosit aerograful și farduri grase. Personajul este unul misterios, dar și foarte frumos în același timp. Am speculat faptul ca Adelina chiar are trăsături afro-americane, iar ceea ce am facut a fost sa le accentuam si sa dam o tenta artistica intregii transformari”.

“Parca eram negresa de-o viata!”, spune Adelina Pestritu despre primul moment in care a putut sa-si contemple noua infatisare. Adi si Cristina au fost atenti la fiecare detaliu si m-au facut sa ma simt foarte bine”. ”Mi-ar fi placut la nebunie sa ma fi nascut negresa!” a exclamat Adelina cand transformarea a ajuns la final. Vedeta a marturisit ca reactia initiala a celor care au vazut-o a fost de uluiala, apoi toata lumea a inceput sa o pozeze: ”Probabil ca sa aiba dovata ca am fost si neagra candva!” mai spune amuzata vedeta. 

Toate fotografiile realizate de The Storyalist pot fi vazute pe pagina de Facebook Jovsky Studio.

Vezi si altele

PORTOFOLIO

Adelina Pestritu

Transformari radicale

Andra Gogan

Transformari radicale

Olivia Paunescu

Transformari radicale

Sore

Transformari radicale