Adelina Pestritu 3

  • Photo Credit: The Storialist
  • Categorie: Trends
  • Etichete: Adelina Pestritu

 

Spectaculoasa ”Transformare radicala”!

Ca un tribut adus celebrului creator de moda

Adelina Pestritu a fost transformata in Karl Lagerfeld de hairstylist-ul Adrian Perjovschi


Adelina Pestritu si Adrian Perjovschi surprind din nou: un nou look, o noua idee inedita, o noua transformare. De aceasta data, ca un tribut adus celebrului creator de moda, Karl Lagerfeld, Adelina Pestritu a acceptat invitatia de a participa la proiectul bunului ei prieten, Adrian Perjovschi, “Transformari radicale by Jovsky Studio”, si l-a intruchipat pe binecunoscutul designer intr-un shooting special semnat de Marius Baragan.

 

“A fost o provocare imensa pentru mine sa ma transform intr-o legenda a modei, Karl Lagerfeld, personalitatea pe care am admirat-o dintotdeauna. Cred ca intreaga lume a modei a pierdut un adevarat artist, vizionar si un talent incredibil. Aceasta transformare vine ca un omagiu adus lui. Suntem convinsi ca va ramane in memoria tuturor iubitorilor de fashion, dar nu numai”, declara Adelina Pestritu.

 

“Intotdeauna este o placere, dar si o mare provocare sa lucrez cu Adelina. De data aceasta emotiile au fost si mai mari, pentru ca pe langa diferenta de varsta de si de sex care o despartea de personajul droit, a fost si responsabilitatea uriasa de a “recrea” personajul iconic din istoria modei, Karl Lagerfeld. Ne-am pregatit aproape o saptamana pentru aceasta transformare. Peruca a fost vopsita de 3 ori si tunsa astfel incat look-ul pe care l-am creat sa fie perfect”, explica hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

 

“Cu Adrian Perjovschi, Andreea Popeanu si Lucy Faur colaborez de ani de zile, am mers pe mana lor stiind ca totul va iesi perfect. Tinuta, parul, machiajul si cadrele foto au fost fix asa cum imi imaginam si imi doream sa fie. Pentru prima data in viata mea i-am spus Andreei Popeanu, make-up artist, sa pluseze in zona ridurilor. Peruca a fost 1-1 cu parul lui, iar tinuta a continut elemente cheie din outfit-ul lui classic”, marturiseste Adelina Pestritu.

 

“Cred ca pentru fiecare dintre noi acest persoanaj a fost o provocare, avand in vedere ca Adelina este o femeie tanara si frumoasa, iar Karl a fost un barbat trecut de 80 de ani! Transformarea a fost gandita pana in cele mai mici detalii, incercand sa transpun pe fata Adelinei ridurile si trasaturile lui Karl Lagerfeld astfel incat asemanarea sa fie una veritabila! A fost o placere si o onoare sa iau parte la acest proiect dedicat marelui creator Karl Lagerfeld!”, spune make-up artistul Andreea Popeanu. 

 

 “Le  multumesc tuturor pentru munca depusa. Sunt fericita ca am luat parte la acest proiect memorabil”, adauga Adelina Pestritu.