Adelina Pestritu

  • Photo Credit: The Storialist
  • Categorie: Trends
  • Etichete: Adelina Pestritu

 

ADELINA PESTRITU- SUPUSA UNEI TRANSFORMARI RADICALE DE HAIRSTYLIST-UL ADRIAN PERJOVSCHI

         

Adelina Pestritu a fost supusa  unei transformari radicale de look de hairstylist-ul Adrian Perjovschi, astfel ca a aratat pentru o zi precum Rihanna, diva pe care o admira si pentru care a renuntat la parul lung, a adoptat stilul afro si si-a facut noi tatuaje…cu henna. Prezentatoarea emisiunii “WOWBiz”, difuzata de luni pana joi de la ora 22.30 la Kanal D, s-a lasat pe mana lui Adrian Perjovschi, care i-a scurtat foarte mult parul, pe care il avea la aceeasi lungime inca din clasa a VII-a.

“Adrian Perjovschi si Cristina Barsan fac o echipa minunata impreuna, iar rezultatul muncii lor este intotdeauna WOW! Sunt niste profesionisti, am stat extrem de relaxata in timpul acestei transformari. Ii ador pur si simplu.:). Eu as putea spune cu incredere ca este cea mai mare schimbare pe care am facut-o pana acum si fara nici un regret am recurs la ea. Abia ce mi s-a deschis apetitul si va puteti astepta la noi schimbari tot marca Perjovschi, in curand J”, spune Adelina Pestritu.

Fotografiile realizate de The Storyalist pot fi vazute pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/JovskyStudio?fref=ts : “A fost un shooting super tare, am lucrat cu mult drag si migala. Adelina este o profesionista, am colaborat minunat, cu multa atentie la detalii pentru ca asemanarea sa fie perfecta. Am ales coafura afro care s-a potrivit de minune pe noua lungime a parului ei”, spune hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

“Adelina emana o energie pozitiva, trasaturile ei seamana mult cu ale Rihannei, dar farmecul si charisma Adelinei sunt unice”, spune make-up artistul Cristina Barsan.

Adelina si-a dorit sa semene cu Rihanna, cantareata pe care o admira si pe care o asculta aproape tot timpul: “Rihanna este foarte cool, ma regasesc in personalitatea ei si ma fascineaza modul prin care reuseste intotdeauna sa aiba succes in tot ceea ce face. Am si multe amintiri frumoase pe melodiile ei, cea mai frumoasa este din vacanta petrecuta in Tenerife cu Speak.”

Cu un look de scena marca Pas du Tout, sexy si provocator, Adelina recunoaste ca a si incercat postura de cantareata: “Evident ca ma cred pe scena atunci cand sunt la dus, dar e bine ca nu ma aude decat iubitul meu care intotdeauna mi-a spus cu o sinceritate exagerata, sa raman la statutul de prezentatoare, cu care ma potrivesc mai mult”, adauga amuzata Adelina Pestritu.

Vezi si altele

PORTOFOLIO

Iulia Vantur

Transformari radicale

Ioana Ginghina

Transformari radicale

Ami

Transformari radicale

Lili Sandu

Transformari radicale