Amna

  • Photo Credit: The Storialist
  • Categorie: Trends
  • Etichete: Amna
  • În cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”,

  

Amna a fost transformată în Lady Gaga de

hairstylistul Adrian Perjovschi

 

Amna a acceptat provocarea lansată de hairstylistul Adrian Perjovschi și a luat parte la o nouă schimbare de look din cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”. Au fost suficiente câteva ore petrecute cu specialiștii pentru ca Amna să se bucure de noul ei look – Lady Gaga

“Mi-am dorit o transformare spectaculoasă mai ales că Lady Gaga este artista care m-a inspirat în vestimentație în momentul debutului meu în carieră. Este un personaj controversat, care atrage atenția…este un trend-setter!”, mărturisește artista.

Hairstylistul Adrian Perjovschi explica care au fost motivele care au stat la baza acestei noi provocari: “Am ales acest personaj controversat pentru că, in primul rând Amna este fan Lady Gaga, dar și eu!  Pentru astăzi am ales un look cu care artista Lady Gaga a apărut în revista Vogue si, pentru ca este atât de versatilă și atât de schimbătoare, ne-a fost greu să alegem o singura varianta, asa ca am ales doua tinute si am incercat o reinterpretare.”

Inainte de aceasta transformare, Amna s-a lasat pe mainile lui Adrian Perjovschi si pentru o schimbare de look si a fost plăcut surprinsă se descopere că “există viață și după blond”: “Adi este singurul care mi-a dat încrederea să fac o schimbare radicală după mult timp. M-a învățat să economisesc timp. Acum îmi aranjez părul mult mai repede și sunt tot timpul fresh. Colaborarea cu el este de departe cea mai bună alegere. ”

Toate fotografiile realizate de The Storyalist pot fi văzute aici:  https://www.facebook.com/JovskyStudio?fref=ts , iar video din ziua transformarii poate fi vazut pe canalul de youtube al artistei: …..

 

 

Vezi si altele

PORTOFOLIO

Anda Adam

Transformari radicale

Andreea Ibacka

Transformari radicale

Andreea Ibacka #Kim

Transformari radicale

Corina Caragea

Transformari radicale