Andra Gogan

  • Photo Credit: The Storialist
  • Categorie: Transformari radicale
  • Etichete: Andra Gogan


In cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”,

 

Andra Gogan a fost transformata in Ariana Grande de hairstylist-ul Adrian Perjovschi

 

Andra Goga, idolul tinerilor din Romania, vedeta Disney, cea care da glas personajelor Printesa Sofia si Doctorita Plusica, care are cel mai popular cont de musical.ly din Romania, a acceptat provocarea primita de la hairstylist-ul Adrian Perjovschi de a participa la proiectul “Transformari radicale by Jovsky Studio”. Andra s-a transformat pentru o zi in vedeta internationala Disney pe care o admira atat de mult, Ariana Grande.

„Sunt fanul Arianei Grande inca de cand juca in filme pentru adolescenti. O iubesc si o respect foarte mult, ea, ca si mine, a urmat drumul personajelor din filme Disney si cariera de cantareata, a muncit atat de mult si am vrut ca acest proiect sa vina ca un semn de sustinere. Am fost foarte marcata de ce i s-a intamplat la concert si apoi de gesturile ei facute pentru cei din Manchester”, spune Andra Gogan.

Aflata pentru prima data in fata unei schimbari radicale de look, Andra marturiseste ca de-abia astepta acest moment: „Imi place la nebunie noul look. Ii multumesc lui Adrian Perjovschi pentru propunere, am lucrat extraordinar cu intreaga echipa. Ziua aceea pentru mine este una din cele mai frumoase zile. La sfarsitul ei aveam chiar impresia ca visez. Un vis minunat pe care toate fetele si l-ar dori”, adauga artista.

„Balayage-ul este una dintre tehnicile la moda vara aceasta, este cool, este fresh, iti da incredere in tine, te face sa simti ca atragi toate privirile si cuvintele de admiratie. Andrei ii sta excelent, si-a dorit o schimbare radicala de look, nu doar una temporara, astfel ca primul pas a fost decolorarea parului ei natural de catre colega noastra, Ana Tudic”, explica hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

Dupa aproape 4 ore, pentru a intra in pielea celebrei artiste, transformarea a continuat cu aplicarea unor mese blonde si lungi de un metru, iar apoi look-ul a fost completat cu ajutorul machiajului realizat de Andreea Popeanu si cu styling-ul realizat de Eniko Szanto, urmand ca fotograful The Storyalist sa o surprinda pe Andra Gogan in posturi noi, absolut surprinzatoare.

Andra Gogan pregateste noi surprize pentru toti cei care o urmaresc: „Urmeaza piese noi, pregatesc noi scenarii pentru vloguri si sunt pe cale de a pune in functiune un turneu in tara. Iar pe 23 septembrie va astept cu mare drag si nerabdare la primul meu concert”, marturiseste entuziasmata Andra Gogan.

Vezi si altele

PORTOFOLIO

Majda

Transformari radicale

Laura Cosoi

Transformari radicale

Nicole Cherry

Transformari radicale

Sore

Transformari radicale