Andreea Ibacka

  • Photo Credit: The Storialist
  • Categorie: Transformari Radicale
  • Etichete: andreea Ibacka


In cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”,

Andreea Ibacka a fost transformata in Beyonce de hairstylistul Adrian Perjovschi!

Andreea Ibacka a acceptat foarte bucuroasa provocarea lansata de hairstylistul Adrian Perjovschi de a face parte din proiectul “Transformari radicale by Jovsky Studio” si dupa numai cateva ore petrecute alaturi de specialisti, a putut sa-si admire noul look – Beyonce, asa cum arata cantareata in noul clip al celor de la Coldplay. 

“A fost sansa mea sa traiesc in papuci de diva! Cum era sa nu profit de asa ocazie?”, spune Andreea Ibacka. “Aceasta a fost ziua in care mi-am spulberat recordul personal de selfie-uri! Iar dupa pictorial, nu-mi mai venea sa merg acasa sa ma demachiez. Cu multa parere de rau, abia seara la culcare, am renuntat la bronzul de tropice. Cu multa parere de rau! Am mai spus asta?”, declara vedeta.

Alegerea acestui personaj nu a fost una intamplatoare, dupa cum povesteste Andreea Ibacka: ”Am vrut o transformare de-a dreptul radicala, asa ca am ales impreuna cu cei de la Jovsky Studio un personaj care sa nu-mi semene deloc in viata de zi cu zi. Si totusi, de la Alba ca Zapada la sosia lui Beyonce n-au fost decat cateva ore de munca si distractie! Acum mai avem de lucrat doar la cariera mea muzicala!”

“Aceasta a fost prima Transformare radicala pe care am realizat-o in noua locatie Jovsky Studio din Corbeanca. Am folosit mese coafate lejer, iar coafura a fost completata cu ajutorul coronitei de flori realizata de Dhaniel Nora si a tinutelor alese impecabil de stilista Eniko Szanto. Ne-am simtit foarte bine si a fost o placere sa lucrez din nou cu Andreea. In plus, eu iubesc tot ceea ce tine de India, asa ca aceasta interpretare a lui Beyonce in clipul “Hymn for the Weekend” a fost pe sufletul meu”, spune hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

Cat despre machiajul ales pentru transformarea Andreei Ibacka in Beyonce, make-up artist Cristina Barsan spune ca acesta “este unul care ii pune in valoare trasaturile fetei. Accentul este pus pe frumusetea naturala. Adevarata provocare a fost ca a trebuit sa-i redam Andreei culoarea și trasaturile frumoasei mulatre!”

“Am facut cu totii o super echipa! Nu-mi propun sa magulesc pe nimeni, dar Cristina si Adi au fost incredibili! Bine dispusi, super creativi, iar transformarea e spectaculoasa”, adauga Andreea Ibacka.

Toate fotografiile realizate de The Storyalist pot fi vazute aici:  https://www.facebook.com/JovskyStudio?fref=ts.

Vezi si altele

PORTOFOLIO

Ami

Transformari radicale

Nicole Cherry

Transformari radicale

Laura Cosoi

Transformari radicale

Alina Eremia

Transformari radicale