Criss si Vlad

  • Photo Credit: The Storialist
  • Categorie: Transformari radicale
  • Etichete: Criss Si Vlad


Criss si Vlad din trupa One – transformati in Craiasa Zapezii si

Printul de Gheata

 

“Transformare radicala” pentru Criss si Vlad, membrii trupei One! Sub atingerea plina de inspiratie a hairstylist-ului Adrian Perjovschi si a make-up artistului Cristina Barsan, membrii trupei One au devenit Craiasa Zapezii si Printul de Gheata.

“Prin aceasta transformare am vrut sa aducem zapada mai repede, pentru ca sarbatorile de iarna parca nu au farmec fara nametii de afara. Conceptul l-am ales impreuna cu Adi, pe care il cunosc de la 12 ani si care a fost primul si singurul om pe care l-am lasat sa-mi tunda parul. Am incredere in el si ii multumesc pentru ca si de data asta a facut ceva frumos! Cristinei ii multumesc pentru ca mi-a pus asa frumos ochii in evidenta si pentru ca a avut rabdare sa picteze acea diadema superba! Ii multumim si lui Eniko Szanto, cea care a avut grija sa fim costumati ca niste printi si pe care o cunosc inca de cand am participat la Dansez pentru tine. Eu si Vlad ne bucuram ca aceasta transformare a iesit asa de frumos! “, spune Criss.

Transformarea a creat o atmosfera plina de magie la Jovsky Studio, iar personajele care au prins viata sub mainile lui Adrian Perjovschi si ale Cristinei Barsan par desprinse din cartile cu povesti. “Adi a fost ca de obicei implicat cu sufletul si cu mainile lui magice transformandu-ne parul din trei miscari. Pe Adi il stiu de la filmarile pentru Pariu cu Viata, iar de atunci am ramas prieteni.   Cristina, make-up artistul, a fost de asemenea un pion important in conturarea povestii. Ea ne-a facut sa aratam inghetati. Dar sa stiti ca, desi look-ul nostru respecta tema aratand reci ca gheata, in suflet, iubirea noastra era sa ne topeasca!”, adauga Vlad.

Spectaculoasa transformare a celor doi artisti i-a fost inspirata lui Adrian Perjovschi de ochii Cristinei “Ne-am inspirat de la ochii superbi ai Cristinei, am incercat sa facem un tablou de iarna, dar credem ca a iesit si o poveste calda de iubire, autentica, plina de bucurie si fericire, asa cum sunt ei. Am folosit la amandoi mese de culoare deschisa cu reflexe argintii pentru a reprezenta efectele zapezii, care s-au potrivit foarte bine cu parul lor ”, spune hairstylist-ul Adrian Perjovschi. 

          “Am realizat un machiaj intens pentru a-I pune ochii in evident. Am ales un albastru cobalt si i-am desenat o tiara, ambele potrivite pentru o craiasa a zapezii”, spune make-up artistul Cristina Barsan.

Toate fotografiile realizate de The Storyalist pot fi vazute aici:  https://www.facebook.com/JovskyStudio?fref=ts.

Vezi si altele

PORTOFOLIO

Majda

Transformari radicale

Alina Eremia

Transformari radicale

Olivia Paunescu

Transformari radicale

Irina Fodor

Transformari radicale