Dana Rogoz

  • Photo Credit: The Storialist
  • Categorie: Transformari Radicale
  • Etichete: Dana Rogoz

Cu ajutorul stilistilor de la Jovsky Studio,

  

DANA ROGOZ A FOST TRANSFORMATA IN “FATA DE PE LUNA”

 

Dana Rogoz a fost transformata de specialistii de la Jovsky Studio in “MOON Girl – Fata de pe luna” pentru un proiect de suflet pe care actrita l-a pregatit pentru cititorii blogului ei, www.danarogoz.ro pentru perioada sarbatorilor de iarna. Hair stylistul Adrian Perjovschi, make-up artistul Cristina Barsan si creatoarele Irenka au creat un personaj spatial, stralucitor pe care Dana Rogoz l-a intruchipat cu mult spirit si cu pofta de zbor.

“Mi se pare ca il stiu de secole de Adi, ne leaga multe amintiri si ne intelegem foarte bine. De-a lungul anilor si proiectelor, Adi a facut multe experimente pe parul meu, dar nimeni pana acum nu m-a facut “Moon Girl – Fata de pe luna”. M-am simtit feminina dupa transformarea lui, pentru ca a reusit sa-mi creeze senzatia ca am par lung si spicat. Trebuie sa spun ca este prima oara cand imi pune cineva extensii de par, eu sunt genul natural si nu ma obisnuiesc usor cu schimbarile. Iar salopeta argintie de la Irenka pe care am purtat-o a completat foarte bine tabloul stelar pe care am incercat sa il cream. Fac foarte multe sedinte foto pentru blogul meu, www.danarogoz.ro si mi se pare provocatoare o astfel de invitatie de transformare, ma apropie mai mult de meseria mea, de un proiect de teatru in care trebuie sa fiu diferita si sa intruchipez un anumit personaj”, a povestit Dana care a creat acum aproape doi ani cu suflet si inspiratie brandul MOON.

Procesul de tranformare a Danei in “Moon Girl – Fata de pe luna” a durat doua ore si a implicat un make-up argintat si o coafura feminina, cu mese lungi in cromatici diferite, precum fetele lunii.    

“Ne stim de multi ani, am avut tot timpul o placere deosebita sa lucrez cu ea pentru ca este o persoana deschisa la nou, cu multe idei si foarte intelegatoare. Suntem nascuti in aceeasi zi si poate de aceea ne intelegem atat de bine. Pentru fata de pe luna am ales sa pun multe suvite blonde pentru a exprima luminozitatea lunii si acestea au fost puse mai bine in contrast langa cele de culoare inchisa”, declara hair stylist-ul Adrian Perjovschi.

Stralucitoare precum un astru, Dana Rogoz a realizat pentru blogul ei sedinta foto de dupa transformare pe platforma larga de la Aviatia Utilitara din Baneasa. 

Mai multe fotografii si imagini din culisele sedintei foto pot fi gasite pe https://www.facebook.com/JovskyStudio si pe www.danarogoz.ro

 

Vezi si altele

PORTOFOLIO

Ami

Transformari radicale

Lili Sandu

Transformari radicale

Valentina Pelinel

Transformari radicale

Laura Cosoi

Transformari radicale