Giulia

  • Photo Credit: The Storialist
  • Categorie: Transformari radicale
  • Etichete: Giulia

 
In cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”,

Giulia a fost transformata in Pink de hairstylistul Adrian Perjovschi

 

Giulia a fost transformata in Pink, una dintre artistele ei preferate, de catre echipa hairstylistului Adrian Perjovschi in cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”, desfasurat ieri in cadrul emisiunii “Vorbeste lumea”, de la Pro Tv. Transformarea Giuliei in Pink a fost prilej de mare distractie pentru echipa si a fost primita cu foarte mare entuziasm.

“Imi place sa ma joc cu imaginea mea, mi-am schimbat look-ul de nenumarate ori pana acum. Pink este una dintre artistele mele preferate, asa ca am fost mai mult decat incantata sa intru in pielea ei pentru acest proiect. Intotdeauna m-au inspirat muzica ei si show-urile absolut spectaculoase. Am avut alaturi o echipa fantastica cu care am lucrat foarte bine si asta se vede in pozele pe care le-am facut dupa transformare”, a declarant cu entuziasm Giulia.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi o considera pe Giulia o artista foarte cool care se apropie ca atitudine si imagine cu Pink: “Chiar daca parul este foarte scurt, el poate fi coafat in mai multe feluri decat credem. Poti schimba imaginea cuiva din mici detalii, iar parul scurt este foarte versatil si ofertant pentru transformari. Giulia are o tunsoare foarte cool, iar stilul ei se apropie cu cel al lui Pink. Conteaza foarte mult atitudinea, iar ea reuseste sa o poarte foarte bine”, spune Adrian Perjovschi.

“Transformarea Giuliei in Pink a fost foarte draga mie, Pink fiind una dintre artistele preferate si studiate in detaliu. Cu Giulia este placut si usor de lucrat, a intrat in pielea personajului si a ajutat foarte mult la realizarea transformarii. Machiajul pe care am ales sa-l realizez a avut accent atat pe ochi printr-un smokey eyes nu foarte stilizat, cat si pe buze. I se potriveste perfect Giuliei noastre, scotand in evidenta atat personalitatea, cat si trasaturile ei”, a explicat make-up artistul Simina Bradeanu.

Pentru un accent in plus in proiectul de transformare, Giulia a ales sa “accesorizeze” look-ului Pink realizat de echipa Jovsky Studio si un tatuaj masiv pe coapsa asemeni celui purtat de artista pe care a intruchipat-o.

Toate fotografiile realizate de The Storyalist pot fi vazute aici:  https://www.facebook.com/JovskyStudio?fref=ts,   

Vezi si altele

PORTOFOLIO

Laura Cosoi

Transformari radicale

Ami

Transformari radicale

Corina Caragea

Transformari radicale

Valentina Pelinel

Transformari radicale