Iulia Vantur

  • Photo Credit: The Storialist
  • Categorie: Transformari Radicale
  • Etichete: Lulia Vantur


In cadrul rubricii “Transformari radicale by Jovsky” de pe www.zonamondena.ro 

 
IULIA VANTUR A FOST TRANSFORMATA IN ZEITA FRANGIPANI DE SPECIALISTII DE LA JOVSKY STUDIO

 

Iulia Vantur a fost transformata in Zeita Frangipani de specialistii de la Jovsky Studio in cadrul rubricii “Transformari radicale by Jovsky” de pe site-ul www.zonamondena.ro. Hair Stylistul Adrian Perjovschi si make-up artist-ul Cristina Barsan au preschimbat-o pe Iulia Vantur in doar patru ore intr-un personaj foarte aproape de sufletul ei.

Zeita Frangipani s-a nascut datorita florilor de frangipani, preferatele Iuliei, florile vacantelor ei: “Si eu si Adi Perjovschi, hair stilist-ul meu, impartasim aceeasi pasiune pentru locuri exotice, meditatie, ne place sa exploram. Intr-o zi ne impartaseam experientele, ne-a cuprins dorul de vacanta, relaxare, vara, asa ca Adi, impreuna cu make-up artist-ul Cristina Barsan si-au exprimat creativitatea si au dat nastere acestei Zeite, pe care mi-a placut sa o intruchipez”, spune Iulia Vantur.

Vedetei ii place sa experimenteze, astfel ca transformarea a fost binevenita: “Lucrul in echipa e ca o bagheta magica. A fost cu veselie, cu cantece, avand in vedere ca ma cunosteam foarte bine cu toti cei implicati. Cu Adi lucrez de 8-9 ani, de cand m-am mutat in Bucuresti. El a fost responsabil ani de zile de look-ul meu la stiri, la Dansez pentru tine sau la alte aparitii publice. Am colaborat foarte bine impreuna”, adauga Iulia Vantur.

 “In centrul atentiei luna aceasta au fost florile de frangipani, misterioase si pline de feminitate. M-au inspirat sa creez un look pe amestec de bucle dezordonate si mult volum, care exprima o personalitate puternica si in acelasi timp senzualitate. Am ales sa pun mai multe mese pentru a exagera volumul intr-un mod armonios”, declara hair stylistul Adrian Perjovschi.

 “Iulia Vantur poarta un machiaj romantic si in acelasi timp delicat. Am ales culori calde precum orange, ocru, galben, culori luminoase, blande, ce ne pot duce cu gandul spre insulele de unde provin aceste flori. Iar pentru a sublinia forma naturala a ochiului si a-i insusi Iuliei rolul de zeita a acestor flori, am ales un maro cald, caramiziu. Acesta scoate in evidenta irisul Iuliei si da profunzime machiajului”, spune Cristina Barsan – Make-up Artist Jovsky Studio.  

Imagini din culisele sedintei foto pot fi gasite pe https://www.facebook.com/JovskyStudio si pe www.zonamondena.ro.

Vezi si altele

PORTOFOLIO

Giulia

Transformari radicale

Valentina Pelinel

Transformari radicale

Lili Sandu

Transformari radicale

Alina Eremia

Transformari radicale