Lili Sandu

  • Photo Credit: The Storialist
  • Categorie: Transformari Radicale
  • Etichete: Lili Sandu


Lili Sandu a fost transformata de Adrian Perjovschi intr-o 
gheisa contemporana!

Lili Sandu a fost transformata intr-o gheisa contemporana de prietenul ei,  hairstylist-ul Adrian Perjovschi in cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”. “Ideea de a o transforma pe Lili Sandu in gheisa mi-a venit de ceva vreme, observand trasaturile ei usor asiatice. Amandoi suntem atrasi de cultura japoneza, de yoga, spiritualitate si mai ales de portul lor. Asa ca a fost un shooting plin de entuziasm!”, spune Adrian.

Lili Sandu a fost mai mult decat incantata de aceasta transformare radicala: “A fost o provocare frumoasa si ma bucur mult ca l-am pe inspirat pe Adrian Perjovschi, suntem foarte buni prieteni asa ca m-am bucurat sa fac parte din proiectul lui, este un om foarte talentat, profesionist si cu multa imaginatie.”

Trasaturile naturale ale lui Lili Sandu au fost doar usor accentuate de make-up artist-ul Cristina Barsan, care, prin jocul culorilor folosite, a reusit sa-i creeze vedetei un spectaculos look asiatic: “Machiajul lui Lili Sandu este o adaptare a look-ului purtat de gheișe. Am adaptat și reinterpretat machiajul în funcție de trăsăturile ei. Am vrut să-i păstrez frumusețea naturala din acest motiv machiajul este unul destul de natural. M-am folosit doar de linii ascendente în conturarea sprâncenelor și a ochilor, iar culorile folosite au fost negru și rosu, pentru a te duce cat mai mult cu gândul la tradiționalele gheișe”.

Imbracata intr-un delicat kimono, in viziunea stilistului Eniko Szanto si cu florile de Purple Flowers, machiata si coafata in stilul traditional al gheiselor, actrita a marturisit ca a reusit foarte repede sa intre in pielea personajului propus pentru aceasta transformare radicala imaginandu-se “undeva, într-o grădina japoneza, înconjurata de ciresi infloriti si o muzica minunata.”

Toate fotografiile cu gheisa Lili Sandu realizate de The Storyalist pot fi vazute aici:  https://www.facebook.com/JovskyStudio?fref=ts.

Vezi si altele

PORTOFOLIO

Ioana Ginghina

Transformari radicale

Majda

Transformari radicale

Alina Eremia

Transformari radicale

Lora

Transformari radicale