Lora

  • Photo Credit: The Storialist
  • Categorie: Transformari radicale
  • Etichete: Lora


In cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”,

 

Lora a fost transformata in inger alb negru de hairstylist-ul Adrian Perjovschi

 

Lora a acceptat provocarea hairstylist-ului Adrian Perjovschi de a participa la proiectul “Transformari radicale by Jovsky Studio” si a realizat o sedinta foto duala, a interpretat un inger alb si negru, iar locatiile alese au creat cadrul perfect: pe acoperisul unui bloc si in mijlocul unei paduri.

“Cred ca fiecare dintre noi are momente in care priveste viata intr-un mod pozitiv sau negativ. Sunt 2 stari foarte puternice, extreme, pe care le cunosc foarte bine. Mi-a placut mai mult ingerul negru pentru ca am avut mult mai multe stari, m-au incercat mai multe sentimente. Este in zona lectiilor de viata”, marturiseste Lora.

Sedinta foto a durat o jumatate de zi, iar hairstylistii Adrian Perjovschi si Valentin Alexandroae impreuna cu make-up artist-ul Simina Bradeanu au avut grija de cel mai mic detaliu astfel incat totul sa iasa perfect: “Cand intalnesti oameni talentati si pozitivi, atat de rari in ziua de azi, nu poti decat sa te simti privilegiat. Ii multumesc ca s-a gandit la mine pentru acest proiect. Mi-au placut la nebunie tinutele. Mi a placut fragilitatea ingerului alb exprimata prin acea rochie de hartie si tinuta all black, geaca de piele cu aripi…geniala”, adauga Lora.

          “Lora este foarte talentata, profesionista si am lucrat excelent impreuna. Am creat impreuna personajele pe care urma sa le interpreteze, iar buclele de tipul beach waves, care sunt in tendinte, foarte atragatoare si feminine, i-au dat pe rand o aura angelica si in a doua postura, ravasite, cu volum, o aura negativa”, explica specialistul Adrian Perjovschi.

Artista marturiseste ca s-a simtit foarte bine in ambele ipostaze:  “Un inger al luminii, pozitiv, si unul intunecat, misterios. Lumina si intunericul dintr-un om, optimismul si pesimismul, yin si yang. In viata de zi cu zi incerc sa fiu un om echilibrat, dar care totusi traieste intens ce ii ofera viata bun sau rau.”

Toate fotografiile realizate de The Storyalist pot fi vazute aici:  https://www.facebook.com/JovskyStudio?fref=ts, iar cel mai nou single semnat Lora, “Asha”, poate fi ascultat aici: https://www.youtube.com/watch?v=XkVcRbYCDUk.

Vezi si altele

PORTOFOLIO

Majda

Transformari radicale

Irina Fodor

Transformari radicale

Ami

Transformari radicale

Alina Eremia

Transformari radicale