Nicole Cherry

  • Photo Credit: The Storialist
  • Categorie: Transformari radicale
  • Etichete: Nicole Cherry

 

In cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”,

 Nicole Cherry a fost transformata in Jennifer Lopez de hairstylist-ul Adrian Perjovschi

 

 

Nicole Cherry a acceptat provocarea primita de la hairstylist-ul Adrian Perjovschi de a participa la proiectul “Transformari radicale by Jovsky Studio” si s-a transformat pentru o zi in diva latino, Jennifer Lopez, pe care o considera un model.

“Prima data cand am participat la proiectul lui Adrian Perjovschi a fost in urma cu doi ani cand am ales un personaj Harajuku si pentru ca ne-am inteles foarte bine, am decis sa repetam experienta asa ca acum am ales-o pe JLO. De ce? O consider un model, la cei 48 de ani arata incredibil si mi-as dori sa cred ca o voi urma din acest punct de vedere si pot spune ca avem cateva lucruri in comun: dragostea pentru muzica, vorbesc spaniola J si pasiunea pentru sport”, marturiseste Nicole Cherry.

Artista recunoaste ca s-a obisnuit mai greu cu look-ul nou, pentru ca nu a fost vopsita niciodata si nu banuia cum ii sta cu o alta culoare de par: “A fost un soc sa fiu blonda pentru cateva ore, m-am obisnuit putin mai greu. Nu stiu daca as vrea sa fiu permanent, dar cu siguranta voi mai apela la o peruca blonda. Nu am mai fost vopsita niciodata, tin foarte mult la culoarea mea naturala”, adauga Nicole.

Hairstylistii Adrian Perjovschi si Gianina Kun, impreuna cu make-up artistul Bianca Marca si stylista Lucy Faur transformat-o pe Nicole intr-un personaj desprins de pe covorul rosu hollywood-ian: “A fost o placere sa lucrez din nou cu Nicole Cherry. Glumeam initial impreuna si ne gandeam ca putem sa spunem linistiti ca s-a vopsit permanent pentru ca ii statea foarte bine. Insa la aceasta schimbare radicala am folosit o peruca din par natural 100%, care a fost pregatita cu doua zile inainte de colega mea, Gianina Kun. Inainte de ziua shooting-ului, a nuantat si a tuns peruca astfel incat sa arate perfect”, explica hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

 

Vezi si altele

PORTOFOLIO

Irina Fodor

Transformari radicale

Andreea Banica

Transformari radicale

Adela Popescu

Transformari radicale

Adelina Pestritu

Transformari radicale