TOTUL A INCEPUT CA UN
atelier de creatie.

Adrian Perjovschi este unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati hair stylisti din tara care activeaza in bransa de peste 15 ani. S-a perfectionat alaturi de Geta Voinea, a lucrat la clipuri, reclame, shootinguri speciale pentru reviste, si televiziune.

 

A deschis propriul salon la inceputul anului 2008, conceptul fiind initial de atelier de lucru, de creatie. Acesta s-a transformat in timp in ce este acum, Jovsky Studio, cu specialisti in servicii de Hair, Make up, Nail Styling si 3 locatii: Sat Francez, Pipera si Corbeanca.

adrian-perjovschi

HERASTRAU

JOVSKY STUDIO

Inaugurata in anul 2009, este prima locatie Jovsky Studio deschisa de catre hair stylistul Adrian Perjovschi. Salonul elegant, atmosfera intima, echipa profesionista si foarte prietenoasa, clientii rasfatati care sunt deja parte din familie, toate fac din Jovsky Studio Herastrau o oaza de infrumusetare, relaxare si prietenie.

Oricine isi doreste sa apeleze la servicii profesioniste de hair styling, make-up, cosmetica, terapie corporala, manichiura sau pedichiura isi gaseste in echipa de la Jovsky Studio Herastrau profesionalismul, discretia si suportul pe care il cauta.

CORBEANCA

JOVSKY STUDIO

Este a doua locatie din familia Jovsky Studio, inaugurata in martie 2016. Cu o veritabila echipa de profesionisti, este singurul salon cu stilist din zona si are un concept cu totul inedit: clientii care vor pasi in atmosfera calda si primitoare a salonului vor beneficia nu numai de servicii premium, ci vor putea si sa-si faca cumparaturile de accesorii si produse hand-made, realizate de designeri romani talentati. Intr-un spatiu minimalist, chic si cu un touch de vintage, clientii vor putea sa se ingrijeasca de frumusetea lor din cap pana-n picioare, la propriu.

Jovsky Studio Corbeanca ofera servicii de hair, beauty, cosmetica, manichiura, pedichiura, masaj terapeutic si anticelulitic, dar si de relaxare. Produsele folosite apartin unora dintre cele mai respectate branduri de profil de pe piata (Kerastase, L’Oreal, Maria Galland, PostQuam). Adeptii unui mod cat mai natural de ingrijire a frumusetii se vor putea rasfata la Jovsky Studio Corbeanca cu tratamente naturiste bazate pe diferite tipuri de argila si uleiuri din plante.

PIPERA

JOVSKY STUDIO

Aflat in incinta Strip Mall, este cea de-a treia locatie ce poarta monograma familiei Jovsky Studio, deschisa in toamna anului 2016.

Intr-un spatiu elegant, chic si primitor, Jovsky Studio Pipera cu echipa sa de profesionisti in hair-style, make-up, manichiura-pedichiura, cosmetica si tratamente corporale a devenit deja destinatia ideala de relaxare si infrumusetare din zona.

Esti la un click distanta de

look-ul perfect!