TOTUL A INCEPUT CA UN

ATELIER DE CREATIE

Adrian Perjovschi este unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati hair stylisti din tara care activeaza in bransa de peste 15 ani. S-a perfectionat alaturi de Geta Voinea, a lucrat la clipuri, reclame, shootinguri speciale pentru reviste, si televiziune.

A deschis propriul salon la inceputul anului 2008, conceptul fiind initial de atelier de lucru, de creatie. Acesta s-a transformat in timp in ce este acum, Jovsky Studio, cu specialisti in servicii de Hair, Make up, Nail Styling si 3 locatii: Sat Francez, Pipera si Corbeanca.

JOVSKY STUDIO

HERASTRAU

Inaugurata in anul 2009, este prima locatie Jovsky Studio deschisa de catre hair stylistul Adrian Perjovschi. Salonul elegant, atmosfera intima, echipa profesionista si foarte prietenoasa, clientii rasfatati care sunt deja parte din familie, toate fac din Jovsky Studio Herastrau o oaza de infrumusetare, relaxare si prietenie. Oricine isi doreste sa apeleze la servicii profesioniste de hair styling, make-up, cosmetica, terapie corporala, manichiura sau pedichiura isi gaseste in echipa de la Jovsky Studio Herastrau profesionalismul, discretia si suportul pe care il cauta.

VEZI FOTO
JOVSKY STUDIO

CORBEANCA

Este a doua locatie din familia Jovsky Studio, inaugurata in martie 2016. Cu o veritabila echipa de profesionisti, este singurul salon cu stilist din zona si are un concept cu totul inedit:  clientii care vor pasi in atmosfera calda si primitoare a salonului vor beneficia nu numai de servicii premium, ci vor putea si sa-si faca cumparaturile de accesorii si produse hand-made, realizate de designeri romani talentati. Intr-un spatiu  minimalist, chic si cu un touch de vintage, clientii vor putea sa se ingrijeasca de frumusetea lor din cap pana-n picioare, la propriu.

Jovsky Studio Corbeanca ofera servicii de hair, beauty, cosmetica, manichiura, pedichiura, masaj terapeutic si anticelulitic, dar si de relaxare. Produsele folosite apartin unora dintre cele mai respectate branduri de profil de pe piata (Kerastase, L’Oreal, Maria Galland, PostQuam). Adeptii unui mod cat mai natural de ingrijire a frumusetii se vor putea rasfata la Jovsky Studio Corbeanca cu tratamente naturiste bazate pe diferite tipuri de argila si uleiuri din plante.

VEZI FOTO
JOVSKY STUDIO

PIPERA

Aflat in incinta Strip Mall, este cea de-a treia locatie ce poarta monograma familiei Jovsky Studio, deschisa in toamna anului 2016. Intr-un spatiu elegant, chic si primitor, Jovsky Studio Pipera cu echipa sa de profesionisti in hair-style, make-up, manichiura-pedichiura, cosmetica si tratamente corporale a devenit deja destinatia ideala de relaxare si infrumusetare din zona.

VEZI FOTO
FA-TI CHIAR ACUM O

PROGRAMARE

Exprima-ti liber dorintele in materie de frumusete. Contacteaza-ne pentru a plasa o programare la coafor, manichiura, pedichiura, cosmetica sau make-up. Vom confirma rapid, in timpul orelor de program.

[]
1 Step 1
Numeyour full name
Telefon
Dataof appointment
Ora(ex: 17.00)your full name
Alte detalii
0 /
Previous
Next
JOVSKY STUDIO

HERASTRAU

+40 766 568 759

Virgil Madgearu 27

JOVSKY STUDIO

PIPERA

+40 756 032 322

Str. Erou Iancu Nicolae 67 bis – Strip Mall Pipera

JOVSKY STUDIO

CORBEANCA

+40 748 878 008

Sos Unirii 236 – Corbeanca